Aktuellt

På denna sida lyfter vi upp det som för tillfället är aktuellt i butik och verkstad. Se våra stories här nedan eller kika in på manos instagram

Ny webbshop!

Välkommen in i vår nya webbshop! Vi har i bilder och texter försökt fånga känslan från manos butik på Renstiernas gata i Stockholm. Vi skickar till hela världen 🌎

Är det något du sett på vårt instagramflöde eller i butiken men inte hittar här är du välkommen att kontakta oss för en beställning.

Nu har vi fyllt på med...

Nu har vi fyllt på med...

Lerpaket i butiken! Lerpaketen går endast att köpa på plats i butiken och är för dig som vill skapa hemma i lera - ni skapar, vi bränner och glaserar! Läs mer här!

Endagskurs 11 juni

Endagskurs 11 juni

En ny endagskurs i keramisk handbyggnad finns nu att anmäla sig till, tisdag den 11 juni kl 9-16. Läs mer om kursen här!

Afternoon tea

Afternoon tea

Afternoon tea på kafé manos är ett återkommande event som vi gör tillsammans med fantastiska te-sommeliern och matkreatören Sanna Fyring Liedgren. Vi är i manos sköna miljö där Sanna serverar underbara bakverk på vår keramik och ger oss kunskap om de teer som provas för dagen. Det är också Sanna som är Marmeladeriet och gör de fina marmeladerna vi säljer i butiken.

Matgeek besöker manos!

Vi och många andra följer Matgeek Johan Hedbergs fantastiska YouTube kanal, en äkta och verkligt passionerad matgeek. 

Vad glada vi blev när Matgeek kom och besökte oss innan jul och inkluderade oss i sina ”Guldkorn i Stockholm”. Väl utvalda guldkorn kring mat, dryck, keramik och en jättefin video - se den! 

Vårt tips är att följa Matgeek om du är det minsta intresserad av allt du kan tänka dig kring mat och dryck ♥  

Årlig julkväll på manos

Årlig julkväll på manos

I mitten av december är det dags för manos julkväll. Vi bjuder på levande musik, sång och varm dryck med tilltugg. Butiken är fylld med extra mycket fint till jul. Under kvällen dras vinnarna i manos fina keramiklotteri.